Joe Wright

Joe Wright

Joe Wright
Yönetmen

Doğum Tarihi: 25.08.1972

Doğum Yeri: Londra, İngiltere

İngiliz yapımcı ve yönetmen.

Tam adı Joseph Wright'tır. Aşk ve Gurur (2005), Atonement (2007), Anna Karenina (2012) ve Darkest Hour (2017) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2022 Cyrano
2021 In the Garden of Beasts
2020 Penceredeki Kadın
2017 En Karanlık Saat
2015 Pan
2014 Coco Mademoiselle: Chanel (Kısa Film)
2012 Chanel No. 5: There You Are (Kısa Video)
2012 Chanel No. 5: Wherever I Go (Kısa Video)
2012 Anna Karenina
2011 Hanna
2009 The Soloist
2007 Kefaret
2005 Aşk ve Gurur
1998 The End (Kısa Film)
1997 Crocodile Snap (Kısa Film)

Televizyon

2016 Kara Ayna
2003 Charles II: The Power & the Passion (Mini Dizi)
2002 Bodily Harm (Mini Dizi)
2001 Bob & Rose
2000 Nature Boy (Mini Dizi)

Yapımcı

2019 Radyoaktif
2019 Saplantı
2013 In T'Vic (Kısa Film)
2013 Locke
2013 Çılgın Joe
2011 Plagium (Kısa Film)
2010 Lost Angels: Skid Row Is My Home (Belgesel)
2010 Small Gifts (Kısa Film)

Oyuncu

1985 Devrim

Televizyon

1990 One Foot in the Grave

Görev Aldığı Yapımlar

Joe Wright Fotoğrafları

Joe Wright Haberleri