Joel Fry

Joel Fry

Joel Fry
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.1.1984

Doğum Yeri: Londra, İngiltere

İngiliz oyuncu.

Royal Academy of Dramatic Art mezunudur. White Van Man (2011-2012), Trollied (2011-2013), Plebs (2013-2016) ve Game of Thrones (2014-2015) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Silent Night
2021 Cruella
2020 Love. Wedding. Repeat
2019 Denmark
2019 Cordelia
2019 Yesterday
2018 Benjamin
2017 Cla'am (Kısa Film)
2017 Memento Mori (Kısa Film)
2017 Ayı Paddington 2
2015 96 Ways to Say I Love You (Kısa Film)
2014 Lego The Hobbit: The Video Game (Video Oyunu – Seslendirme)
2013 Slap (Kısa Film)
2013 Svengali
2013 Rock and Roll Fuck'n'Lovely
2012 Dog Boy (Kısa Film)
2011 I, Samurai (Kısa Film)
2011 Fortune's Smile (Kısa Film)
2010 Tamara Drewe
2009 Exposed (Kısa Film)
2008 M.Ö. 10,000
2008 A Distant Mirage

Televizyon

2019 This Time with Alan Partridge (Seslendirme)
2016 Ordinary Lies
2015 Death in Paradise
2017 Drunk History: UK
2017 W1A
2015 Taht Oyunları
2016 Plebs
2012 Twenty Twelve
2012 Bedlam
2013 Trollied
2012 White Van Man
2009 The Impressions Show with Culshaw and Stephenson
2009 No Signal
2008 The Wrong Door
2008 Massive
2007 Casualty
2009 The Bill
2009 Octavia (TV Filmi)
2007 Sound (TV Filmi)
2018 Requiem (Mini Dizi)
2015 You, Me and the Apocalypse (Mini Dizi)
2012 Public Enemies (Mini Dizi)

Görev Aldığı Yapımlar

Joel Fry Fotoğrafları

Portreler