Joel Hopkins

Joel Hopkins

Joel Hopkins
Senarist, Yönetmen

Doğum Tarihi: 6.9.1970

Doğum Yeri: Londra, İngiltere

İngiliz yönetmen ve senarist.

Jump Tomorrow (2001) ve Last Chance Harvey (2008) adlı filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen Olarak

2017 Hampstead Park
2013 Aşk İksiri
2008 Aşka Son Şans
2001 Jump Tomorrow
1998 Jorge (Kısa Film)

Senarist Olarak

2013 Aşk İksiri
2008 Aşka Son Şans
2001 Jump Tomorrow
1998 Jorge (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Joel Hopkins Fotoğrafları

Joel Hopkins Haberleri

Portreler