Johan Olsen

Johan Olsen

Johan Olsen
Oyuncu

Doğum Tarihi: 25.3.1969

Doğum Yeri: Kopenhag, Danimarka

Danimarkalı aktör ve müzisyen.

Den skyldige (2018), Juleønsket (2015) ve Store danske videnskabsfolk (2015) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 Den skyldige

Televizyon

2018 Som et strejf af en dråbe - Danmark synger farvel til Kim Larsen (TV Filmi)
2017 Go' morgen Danmark
2015 Juleønsket
2015 Store danske videnskabsfolk
2010 Magtens Korridorer: Strikkeklub på alufælge (Belgesel)

Görev Aldığı Yapımlar

  • Suçlu, Den Skyldige / The Guilty, 2018, Oyuncu

Johan Olsen Fotoğrafları