John Bradley

John Bradley

John Bradley
Oyuncu

Doğum Tarihi: 15.09.1988

Doğum Yeri: Wythenshawe, İngiltere

İngiliz oyuncu.

Tam adı John Bradley-West'tir. Taht Oyunları (2011-2019), American Satan (2017), Grimsby Kardeşler (2016) ve Patient Zero (2018) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2022 Moonfall
2022 Marry Me
2018 Patient Zero
2018 World of Warcraft: Battle for Azeroth (Video Oyunu – Seslendirme)
2017 American Satan
2016 Roger (Kısa Film)
2016 Grimsby Kardeşler
2015 Tüccarlar
2015 Aşkı Yakala
2012 Anna Karenina

Televizyon

2020 Urban Myths
2019 Robot Chicken (Mini Dizi - Seslendirme)
2019 Taht Oyunları
2017 Conan
2017 CelebriD&D
2016 La dernière tueuse de dragons (TV Filmi)
2012 Merlin
2012 Shameless: Very Important Punk
2011 Borgia

Görev Aldığı Yapımlar

John Bradley Fotoğrafları