John David Washington

John David Washington

John David Washington
Oyuncu

Doğum Tarihi: 28.7.1984

Doğum Yeri: Kaliforniya, ABD

ABD'li aktör ve eski Amerikan futbolu oyuncusu.

Aktör Denzel Washington ve aktris - şarkıcı Pauletta Washington'un oğullarıdır. Karanlıkla Karşı Karşıya (2018) filmi ve Ballers (2015) dizisiyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 The Old Man & the Gun
2018 Karanlıkla Karşı Karşıya
2018 Monster
2018 Monsters and Men
2017 Love Beats Rhymes
2010 Tanrı'nın Kitabı (Sadece Yapımcı)
1992 Malcolm X

Televizyon

2018 Ballers
2017 Seven Bucks Digital Studios (Kısa Dizi)


Görev Aldığı Yapımlar

John David Washington Fotoğrafları

John David Washington Haberleri

Portreler