John Emmet Tracy

John Emmet Tracy

John Emmet Tracy
Oyuncu

Doğum Tarihi: 2.7.1969

Doğum Yeri: Illinois, ABD

ABD'li aktör.

Küçük yaşlardan itibaren oyunculuğa merak sardı ve yerel tiyatrolarda bazı oyunlarda rol aldı. Rose Bruford College-University'de tiyatro üzerine lisans eğitimi aldı. The Royal Academy of Dramatic Art ve the National Shakespeare Conservatory'den tiyatro eğitimi aldı. Bu alanda kendini geliştirerek davet edildiği çeşitli turnelere katıldı. Londra'da bulunan Shakespeare's Globe Theatre başta olmak üzere büyük tiyatrolarda sahneye çıktı. The Globe's International Actors' Fellowship üyesi olarak Japonya'ya düzenlenen turne kapsamında Hamlet rolüyle sahne aldı.

Oyuncu ayrıca sinema ve TV'de de boy göstermiş ve Özgürlüğün Elli Tonu (2018), Eğer Yaşarsam (2014), American Mary (2012), Stagecoach: The Texas Jack Story (2016), The BFG (2016) ve Twilight Storytellers: The Mary Alice Brandon File (2015) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 Living Shame (Kısa Film)
2018 Bella Ciao!
2018 The Whistler (Kısa Film)
2018 Özgürlüğün Elli Tonu
2017 Unintentional Mother (Kısa Film)
2017 Good Girls Don't (Kısa Film)
2017 Drone
2017 The Hollow Child
2016 Stagecoach: The Texas Jack Story
2016 The BFG
2016 Bon Bon Fire (Kısa Film)
2015 The Devout
2015 Twilight Storytellers: The Mary Alice Brandon File (Kısa Film)
2015 The Corpse and the Courier (Kısa Film)
2015 Give It Up (Kısa Film)
2015 I Wanna Date U (Kısa Film)
2014 Over the Top (Kısa Film)
2014 Grace: Cinnet
2014 The Surface
2014 Eğer Yaşarsam
2014 The Games Maker (Seslendirme)
2012 American Mary
2012 The Weather Girl (Kısa Film)
2012 Twisted Twins (Kısa Video)
2012 Ambrosia
2010 Cascadia
2009 Fragile (Kısa Film)
2009 Lions, Tigers, Bears (Kısa Film)
2008 A Better Life (Kısa Film)
2008 Aswang: A Journey Into Myth
2008 Galatea
2008 Tumbling After (Kısa Film)
2007 Beneath
2006 Nickel Creek: Reasons Why (Video)
2006 Runaway Production (Kısa Film)
2005 Het (Kısa Film)
2004 Journey (Kısa Film)
2004 The Arsonist (Kısa Film)
2003 Shakespeare's Merchant
2003 Alabama: American Farewell Tour (Video)
2002 Strike! (Kısa Film)
2002 Pollinator (Kısa Film)
2000 Tomb Raider Live (Video)
1995 Higher Learning
1993 Tina: Aşkın Bununla Ne İlgisi Var?

Televizyon

2019 Project Blue Book
2018 The Bad Seed (TV Filmi)
2018 Garage Sale Mysteries: Picture a Murder (TV Filmi)
2018 The Man in the High Castle
2018 iZombie
2018 ReBoot: The Guardian Code
2018 Altered Carbon
2018 Unspeakable (Mini Dizi)
2017 Moonlight in Vermont (TV Filmi)
2017 Doğaüstü
2017 When Calls the Heart
2017 Beyond
2016 The Wilding (TV Filmi)
2016 Autumn in the Vineyard (TV Filmi)
2016 Motive
2016 Girlfriends' Guide to Divorce
2015 Sugar Babies (TV Filmi)
2015 Almost Actors
2015 Olympus
2014 Çatıdaki Çiçekler (TV Filmi)
2014 R.L. Stine's The Haunting Hour
2014 Continuum
2013 Cedar Cove
2013 Package Deal
2012 Fairly Legal
2012 The Killing
2011 Psych
2011 Divine: The Series
2011 Fringe
2011 Eaux troubles du crime
2010 Always a Bridesmaid
2010 Sanctuary
2010 Smallville
2009 Impact (TV Mini-Series)
2006 Safe Harbor (TV Filmi)
2005 Terminal City
2005 The Dead Zone
1995 Brotherly Love
1992 Fox/MTV Guide to Summer '92 (TV Filmi)

Video Oyunları (Seslendirme)

2013 Assassin's Creed III: The Tyranny of King Washington
2012 Assassin's Creed III

Görev Aldığı Yapımlar

John Emmet Tracy Fotoğrafları