John Herzfeld

John Herzfeld

John Herzfeld
Oyuncu, Senarist, Yönetmen

Doğum Tarihi: 15.4.1947

Doğum Yeri: New Jersey, ABD

ABD'li senarist, yapımcı ve yönetmen.

Babasının adı Henry (2. Dünya Savaşı gazisi ve kahramanı) ve annesinin adı Lois Herzfeld'dir. Önce Memphis Eyalet Üniversitesi'ne kaydoldu fakat bir müddet sonra kaydını Miami Üniversitesi'ne aldırdı. Daha sonra dünyayı dolaşmaya karar verdi ve üniversite eğitimini yarıda bıraktı. Dünya turunun ardından New York'a taşındı ve kariyerini sinema üzerine sürdürmek için eğitimler aldı ve sektörde çalışmaya başladı.

Birbirimiz İçin (1983), Vadide İki Gün (1996) ve 15 Dakika (2001) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2019 Kaçış Planı 3
2014 Reach Me
2007 The Death and Life of Bobby Z
2001 15 Dakika
1996 Vadide İki Gün
1983 Birbirimiz İçin

Televizyon

2010 Inferno: The Making of 'The Expendables' (Belgesel)
2008 SIS (TV Filmi)
2004 Dr. Vegas
2003 Bill Stanton Project
1997 Don King: Only in America (TV Filmi)
1995 Tales from the Crypt
1993 Remember (TV Filmi)
1993 Casualties of Love: The Long Island Lolita Story (TV Filmi)
1992 The Fifth Corner
1989 The Preppie Murder (TV Filmi)
1989 The Ryan White Story (TV Filmi)
1988 Das Rattennest (TV Filmi)
1987 Mike Hammer
1987 Daddy (TV Filmi)
1986 The Paper Chase
1981 ABC Afterschool Specials

Yapımcı

2014 Reach Me
2001 15 Dakika

Televizyon

2004 Dr. Vegas
2008 SIS (TV Filmi)
2002 Point of Origin (TV Filmi)
2001 Destiny (TV Filmi)
1993 Casualties of Love: The Long Island Lolita Story (TV Filmi)

Senaryo

2019 Kaçış Planı 3
2014 Reach Me
2001 15 Dakika
1996 Vadide İki Gün
1985 Ha-Kala
1984 Last Winter
1983 Birbirimiz İçin
1982 Hard Feelings
1979 Voices

Televizyon

2010 Inferno: The Making of 'The Expendables' (Belgesel)
2008 SIS (TV Filmi)
2006 Dr. Vegas
1998 Hallo, Onkel Doc!
1993 Remember (TV Filmi)
1993 Casualties of Love: The Long Island Lolita Story (TV Filmi)
1990 Doctor Doctor
1989 The Preppie Murder (TV Filmi)
1989 The Ryan White Story (TV Filmi)
1987 Daddy (TV Filmi)
1987 On Fire (TV Filmi)
1981 Splendor in the Grass (TV Filmi)
1980 ABC Afterschool Specials

Oyuncu

2014 Reach Me
1986 Kobra
1978 Youngblood
1976 Yüzde Yüz Ölüm
1974 Yara

Televizyon

1993 Remember (TV Filmi)
1989 The Ryan White Story (TV Filmi)
1987 On Fire (TV Filmi)
1986 Shattered Spirits (TV Filmi)
1985 The Paper Chase
1982 Victims (TV Filmi)
1980 ABC Afterschool Specials
1980 A Rumor of War (Mini Dizi)
1979 Some Kind of Miracle (TV Filmi)
1978 Starsky and Hutch
1976 Baretta
1972 Lieutenant Schuster's Wife (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

John Herzfeld Fotoğrafları

John Herzfeld Haberleri