John Hyams

John Hyams

John Hyams
Kurgu, Senarist, Yönetmen

Doğum Tarihi: 19.12.1964

Doğum Yeri: ABD

ABD'i oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Syracuse Üniversitesi Görsel ve Sahne Sanatları bölümü mezunudur. Ünlü yönetmen Peter Hyams'ın oğludur. Evrenin Askerleri 3: Yeniden Doğuş (2009), Black Summer (2019), One Dog Day (1997), All Square (2018) ve Z Nation (2014-2017) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2020 Tek Başına
2018 All Square
2012 Evrenin Askerleri: İntikam Günü
2012 Ejder Göz
2010 The Ignorant Bliss of Sun and Moon (Kısa Film)
2009 The Razzle Dazzle (Kısa Film)
2009 Evrenin Askerleri 3: Yeniden Doğuş
2006 Bull Sessions: The Making of 'Rank' (Kısa Film)
2006 Rank (Belgesel)
2003 Fight Day (Kısa Belgesel Video)
2002 The Smashing Machine (Belgesel)
1997 One Dog Day

Televizyon

2019 Chicago P.D.
2019 Black Summer
2019 Legacies
2017 Chicago Fire
2017 The Originals
2016 12 Deadly Days (Mini Dizi)
2015 Z Nation
2005 Blind Justice
2005 New York Police Blues
1983 America Undercover (Belgesel)

Yapımcı

2013 Days of Reckoning: The Making of US4 (Video Belgesel)
2009 The Razzle Dazzle (Kısa Film)
2009 Présumé coupable
2006 Rank (Belgesel)
2002 The Smashing Machine (Belgesel)
1997 One Dog Day

Televizyon

2019 Black Summer
2015 Z Nation
2005 New York Police Blues

Senaryo

2014 Skin Trade
2012 Evrenin Askerleri: İntikam Günü
1997 One Dog Day

Televizyon

2019 Black Summer
2015 Z Nation

Oyuncu

2005 Kıyametin Sesi

Görev Aldığı Yapımlar

John Hyams Fotoğrafları

John Hyams Haberleri

Portreler