John Malkovich

John Malkovich

John Malkovich
Oyuncu, Seslendirme, Yapımcı

Doğum Tarihi: 9.12.1953

Doğum Yeri: Christopher, Illinois, ABD


Emmy Ödüllü ABD'li sinema oyuncusu, yönetmen ve yapımcı. In the Line of Fire ve Places in the Heart filmleri ile iki kez Oscar'a aday olmuştur.

Filmografisi

2000'ler

  • Red, 2010
  • The Mutant Chronicles, 2008
  • The Great Buck Howard, 2008
  • Burn After Reading, 2008
  • Changeling, 2008
  • Disgrace, 2008
  • Afterwards, 2008
  • Drunkboat, 2007
  • Gardens of the Night, 2007
  • In Transit, 2007
  • Beowulf, 2007
  • Art School Confidential, 2006
  • Eragon, 2006
  • Klimt, 2006
  • The Call, 2006
  • The Hitchhiker's Guide to the Galaxy, 2005
  • Colour Me Kubrick, 2005
  • The Libertine, 2004
  • Johnny English, 2003
  • Um Filme Falado, 2003
  • Adaptation, 2003
  • The Dancer Upstairs, 2002
  • Napoleon (TV dizisi), 2002
  • Ripley's Game, 2002
  • Knockaround Guys, 2001
  • Shadow of the Vampire, 2000
  • Les Miserables, 2000

1990'lar
 
  • Being John Malkovich, 1999
  • The Messenger: The Story of Joan of Arc, 1999
  • The Man in the Iron Mask, 1998
  • Rounders, 1998
  • Con Air, 1997
  • Mary Reilly, 1996
  • The Portrait of a Lady, 1996
  • The Ogre, 1996
  • Convento, 1995
  • Heart of Darkness, 1994
  • In the Line of Fire, 1993
  • Alive, 1993
  • Shadows and Fog, 1992
  • Of Mice and Men, 1992
  • Old Times, 1991
  • The Object of Beauty, 1991
  • Queens Logic, 1991
  • The Sheltering Sky, 1990

1980'ler
  • Miles from Home, 1988
  • Dangerous Liaisons, 1988
  • The Glass Menagerie, 1987
  • Making Mr. Right, 1987
  • Empire of the Sun, 1987
  • Rocket to the Moon, 1986
  • Death of a Salesman, 1985
  • Eleni, 1985
  • Places in the Heart, 1984
  • The Killing Fields, 1984
  • True West, 1984

Emmy Ödülleri
  • Mini dizi ya da Filmlerde En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Emmy Ödülü, Death of a Salesman, 1986

Görev Aldığı Yapımlar

John Malkovich Fotoğrafları

John Malkovich İle İlgili Haberler

Portreler


Vizyondakiler