John Ortiz

John Ortiz

John Ortiz
Oyuncu

Doğum Tarihi: 23.5.1968

Doğum Yeri: New York, ABD

ABD'li aktör.

Hızlı ve Öfkeli (2009) ve Hızlı ve Öfkeli 6 (2013) filmlerinde canlandırdığı Arturo Braga ve Jack Goes Boating (2010) filminde canlandırdığı Clyde karakteriyle tanınmıştır.

Umut Işığım (2012), Amerikan Gangsteri (2007) ve AVPR: Aliens vs Predator - Requiem (2007) filmlerinde de başarıyla rol almıştır. Jennifer Ortiz'le evlidir ve bir çocukları vardır.

Filmografi

2019 Ad Astra
2019 Ms. White Light
2018 Nostalgia
2018 The Cloverfield Paradox
2018 Replicas
2018 Bumblebee: The Movie
2018 Peppermint
2017 A Dog's Purpose
2017 Kong: Skull Island
2017 Going in Style
2016 The Finest Hours
2016 A Woman, a Part
2015 Blackhat
2015 Steve Jobs
2014 César Chávez
2014 The Drop
2013 Fast & Furious 6
2012 Silver Linings Playbook
2010 Jack Goes Boating (Ayrıca Yapımcı)
2009 Public Enemies
2009 Fast & Furious
2008 Pride and Glory
2007 Aliens vs. Predator: Requiem
2007 American Gangster
2006 El Cantante
2006 Take the Lead
2006 Miami Vice
2006 The Deep and Dreamless Sleep
2002 Narc
2001 3 A.M.
2000 The Opportunists
2000 Before Night Falls
1999 The Last Marshal
1998 Side Streets
1997 Amistad
1996 Ransom
1996 Sgt. Bilko
1995 Lotto Land
1993 Carlito's Way
1993 Italian Movie

Televizyon

2019 Messiah
2018 Mayans MC
2017 The Guest Book
2015 Togetherness
2011 Luck
2009 Anatomy of Hope (TV Filmi)
2009 Medium
2008 Blue Blood (TV Filmi)
2004 Law & Order: Special Victims Unit
2004 Clubhouse
2003 The Handler
2001 The Job
1997 Touched by an Angel
1997 Riot (TV Filmi)
1996 Lush Life
1992 Law & Order

Görev Aldığı Yapımlar

John Ortiz Fotoğrafları

John Ortiz Haberleri