Joji Shimura

Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Doğum Tarihi: 2.5.1967

Doğum Yeri: Tokyo, Japonya

Japon animatör ve yönetmen.

Animal Crossing: The Movie (2020), Kasumin (2001-2003) ve Agasa Kurisutî no meitantei Powaro to Mâpuru (2004-2005) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2020 Animal Crossing: The Movie
2017 Eiga Tamagotchi: Himitsu no Otodoke Dai Sakusen! (Kısa Film)
2008 Eiga! Tamagotchi: Uchû ichi happy na monogatari!?
2007 Eiga de tôjô! Tamagotchi dokidoki! Uchû no maigotchi?!
2006 Gekijouban Doubutsu no mori
2004 Shin angyo onshi

Televizyon

2009 Tamagotchi!
2006 Utawarerumono
2005 Agasa Kurisutî no meitantei Powaro to Mâpuru
2003 Kasumin
1993 Oyayubi hime monogatari

Senaryo

2004 Shin angyo onshi

Görev Aldığı Yapımlar