Jon Lucas

Jon Lucas

Jon Lucas
Oyuncu, Senarist, Yönetmen

Doğum Tarihi: 29.10.1976

Doğum Yeri: New Jersey, ABD

ABD'li senarist, yapımcı ve yönetmen.

Kendisi gibi yönetmen ve senarist olan Scott Moore ile birlikte çektikleri Çılgın Doğum Günü (2013), Eyvah Annem Dağıttı 2 (2017) ve Felekten Bir Gece (2009) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2019 Jexi
2017 Eyvah Annem Dağıttı 2
2016 Eyvah Annem Dağıttı
2013 Çılgın Doğum Günü

Televizyon

2014 Mixology

Yapımcı

2013 Çılgın Doğum Günü

Televizyon

2014 Mixology

Senaryo

2019 Jexi
2017 Eyvah Annem Dağıttı 2
2016 Office Christmas Party
2016 Eyvah Annem Dağıttı
2013 Çılgın Doğum Günü
2013 Felekten Bir Gece III
2011 Felekten Bir Gece Daha
2011 Çifte Soygun
2011 The Change-Up
2009 Hayalet Sevgilim
2009 Felekten Bir Gece Daha
2008 Zoraki Tatil
2007 Full of It
2005 Rebound
2001 Rustin

Televizyon

2014 Mixology

Görev Aldığı Yapımlar

Jon Lucas Fotoğrafları

Jon Lucas Haberleri

Portreler