Jon Tenney

Jon Tenney

Jon Tenney
Oyuncu

Doğum Tarihi: 16.12.1961

Doğum Yeri: New Jersey, ABD

ABD'li oyuncu.

Tam adı Jonathan F. W. Tenney'dir. Kasabanın Namusu (1993), Kıyamet Melekleri (2010) ve Sosyete Polisi 3 (1994) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 I See You
2018 Martı
2015 Mutlu Yıllar
2014 Unutulmaz Aşk
2013 As Cool as I Am
2011 Yeşil Fener
2011 Uzaklara Demirlemek
2010 Radio Free Albemuth
2010 Mutluluğun Peşinde
2010 Kıyamet Melekleri
2009 The Stepfather
2005 Looking for Comedy in the Muslim World
2003 Second Born
2002 Buying the Cow
2002 40 (Kısa Film)
2000 Bana Güvenebilirsin
1999 Advice from a Caterpillar
1999 Entropy
1998 Yan Odadan Melodiler
1998 With Friends Like These...
1998 Homegrown
1997 Lovelife
1997 Ahmaklar Acele Eder
1996 The Twilight of the Golds
1996 Kızıl Maske
1996 Hollywood Boulevard
1995 Özgür Willy 2
1995 Nixon
1994 Sosyete Polisi 3
1994 Lassie
1994 Assassination (Kısa Film)
1993 Watch It
1993 Kasabanın Namusu
1991 Şüphe ve Ceza

Televizyon

2019 True Detective
2018 The Romanoffs
2017 Longmire
2017 Bir Kızın Öyküsü
2017 Hand of God
2016 Skandal
2013 King & Maxwell
2012 Haber Stüdyosu
2018 Major Crimes
2009 American Dad! (Seslendirme)
2010 Brothers & Sisters
2005 Masters of Horror
2012 The Closer
2004 Without a Trace
2004 The Division
2004 The District
2004 Kanıt Peşinde
2004 Joint Custody
2003 Sixteen to Life (TV Filmi)
2001 Will & Grace
2001 Kristin
1999 Love American Style (TV Filmi)
2000 Get Real
1997 The Outer Limits
1998 Brooklyn South
1996 The Ring (TV Filmi)
1996 Lois & Clark: The New Adventures of Superman
1996 Good Company
1996 Cybill
1995 Almost Perfect
1993 Tales from the Crypt
1993 Crime & Punishment
1991 Daughters of Privilege (TV Filmi)
1990 Night Visions (TV Filmi)
1991 Equal Justice
1989 Murphy Brown
1988 The Dirty Dozen
1988 Alone in the Neon Jungle (TV Filmi)
1987 Nasty Hero (TV Filmi)
1986 Spenser: For Hire

Yönetmen

Televizyon

2015 Major Crimes
2012 The Closer

Görev Aldığı Yapımlar

Jon Tenney Fotoğrafları

Jon Tenney Haberleri