Jon Voight

Jon Voight

Jon Voight
Oyuncu, Seslendirme

Doğum Tarihi: 29.12.1938


Jonathan Vincent ',Oscar ödüllü ABD 'li Aktor. Oscar ödüllü Angelina Jolie 'nin babası olan Voight, başrollerden karakter rollerine değin bir hayli deneyimli olan tanınmış bir oyuncudur.

Filmografisi

1960'lar
  • Midnight Cowboy, 1969
1970'lar
  • Catch-22, 1970
  • Kurtuluş, 1972
  • ODESSA Dosya, 1974
  • Conrack, 1974
  • Der Richter und sein Henker, 1975
  • Coming Home, 1978
  • The Champ, 1979
1980'ler
  • 'Get Out için Lookin, 1980
  • Beş Tablosu, 1983
  • Runaway Train, 1985
  • Desert Bloom, 1986
  • Sonsuzluk, 1989
1990'lar
  • Çernobil: Son Uyarı, 1991
  • Onun Kabilesinin Son, 1992
  • Rainbow Warrior, 1992
  • Isı, 1995
  • Tin Soldier, 1995
  • Mission: Impossible,1996
  • Rainmaker, 1997
  • Gül ağacı, 1997
  • Anakonda, 1997
  • U Turn, 1997
  • En Çok Arananlar, 1997
  • Devlet Düşmanı, 1998
  • Genel, 1998
  • Varsity Blues, 1999
2000'ler
  • Zoolander, 2001
  • Lara Croft: Tomb Raider, 2001
  • Pearl Harbor, 2001
  • Ali, 2001
  • Ayaklanma, 2001
  • Delikler, 2003
  • Cennette Tanışmak Beş İnsanlar, 2004
  • National Treasure, 2004
  • SuperBabies: Baby Geniuses 2, 2004
  • Mançuryalı Aday, 2004
  • The Karate Dog, 2004
  • Papa John Paul II, 2005
  • Simon The Legend of Conjurer, 2006
  • Zafere, 2006
  • Transformers, 2007
  • Eylül Dawn, 2007
  • Bratz, 2007
  • National Treasure: Book of Secrets, 2007
  • Pride and Glory, 2008
  • An American Carol, 200824, 2009
  • Büyük Hazine 3, 2011

Görev Aldığı Yapımlar

Jon Voight Fotoğrafları

Jon Voight İle İlgili Haberler

Portreler


Vizyondakiler