Jonas Dassler

Jonas Dassler

Jonas Dassler
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.1.1996

Doğum Yeri: Lennep, Almanya

Alman oyuncu.

LOMO: The Language of Many Others (2017), Das schweigende Klassenzimmer (2018) ve Asla Gözlerini Kaçırma (2018) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 Der goldene Handschuh
2018 Asla Gözlerini Kaçırma
2018 Das schweigende Klassenzimmer
2017 LOMO: The Language of Many Others
2015 Uns geht es gut

Televizyon

2018 Die Protokollantin (Mini Dizi)

Görev Aldığı Yapımlar

Jonas Dassler Fotoğrafları