Jonathan Groff

Jonathan Groff

Jonathan Groff
Oyuncu, Seslendirme

Doğum Tarihi: 26.3.1985

Doğum Yeri: Pensilvanya, ABD

ABD'li oyuncu.

Tam adı Jonathan Drew Groff'tur. Karlar Ülkesi (2013), Karlar Ülkesi II (2019) ve Mindhunter (2017) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 The Matrix 4
2021 Hamilton
2019 Kingdom Hearts III (Video Oyunu - Seslendirme)
2019 Karlar Ülkesi II (Seslendirme)
2019 American Murderer (Short)
2017 Olaf's Frozen Adventure (Short)
2015 Karlar Ülkesi: Kutlama (Kısa Film - Seslendirme)
2014 Russian Broadway Shut Down (Short)
2014 Keskin Nişancı
2014 Sophie (Short)
2013 C.O.G.
2013 Karlar Ülkesi (Seslendirme)
2010 Twelve Thirty
2010 Suikast
2009 Özgür Woodstock

Televizyon

2020 #BlackAF
2019 Mindhunter
2018 Simpson Ailesi (Seslendirme)
2016 O.T.P.
2016 Looking (TV Filmi)
2016 LEGO Frozen Northern Lights (Mini Dizi - Seslendirme)
2015 Looking
2015 Glee
2014 The Normal Heart (TV Filmi)
2012 The Good Wife
2012 Boss
2008 Pretty/Handsome (TV Filmi)
2007 One Life to Live

Görev Aldığı Yapımlar

Jonathan Groff Fotoğrafları

Jonathan Groff Haberleri

Portreler