Jördis Triebel

Jördis Triebel

Jördis Triebel
Oyuncu

Doğum Tarihi: 30.10.1977

Doğum Yeri: Berlin, Almanya

Alman aktris.

Emmas Glück adlı filmde canladırdığı Sven Taddicken rolüyle hatırlanır.

Filmografi

2018 Das schweigende Klassenzimmer
2016 Robbi, Tobbi und das Fliewatüüt
2015 Familienfest
2015 Ich und Kaminski
2015 Bir Nefes
2013 Der fast perfekte Mann
2013 Wolfskinder
2013 Westen
2013 Meine Schwestern
2010 Die Friseuse
2009 Die Päpstin
2009 This Is Love
2008 Warten auf Angelina
2008 Anonyma - Eine Frau in Berlin
2007 Speed Dating (Kısa Film)
2006 Emmas Glück

Televizyon

2017 Dark
2016 Terror - Ihr Urteil (TV Filmi)
2016 Die vierte Gewalt (TV Filmi)
2016 Dead Man Working (TV Filmi)
2016 Operation Zucker - Jagdgesellschaft (TV Filmi)
2015 Blochin: Die Lebenden und die Toten
2013 Das Jerusalem-Syndrom (TV Filmi)
2013 Letzte Spur Berlin
2012 Rosa Roth
2011 Ein guter Sommer (TV Filmi)
2011 Freilaufende Männer (TV Filmi)
2011 Familiengeheimnisse - Liebe, Schuld und Tod (TV Filmi)
2011 SOKO Wismar
2010 SOKO Leipzig
2010 Tatort
2008 Das Duo
2007 Das Geheimnis der falschen Mutter (TV Filmi)
2007 Frühstück mit einer Unbekannten (TV Filmi)
2007 KDD - Kriminaldauerdienst
2007 Der Kommissar und das Meer
2005 Wolffs Revier

Görev Aldığı Yapımlar

  • Bir Nefes, Ein Atem / One Breath, 2015, Oyuncu

Jördis Triebel Fotoğrafları

Jördis Triebel Haberleri

Portreler