Jörgen Thorsson

Jörgen Thorsson

Jörgen Thorsson
Oyuncu

Doğum Tarihi: 10.3.1980

Doğum Yeri: Dalsland, İsveç

İsveçli aktör.

Bron/Broen (2011), Sınır (2018) ve Ego (2013) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 Sınır
2017 Måste gitt
2014 Kärlek deluxe
2013 Monica Z
2013 Ego

Televizyon

2015 Ack Värmland
2015 Arne Dahl: En midsommarnattsdröm (Mini Dizi)
2013 Wallander
2012 Mysteriet på Greveholm - Grevens återkomst
2011 Bron/Broen
2010 I Anneli

Görev Aldığı Yapımlar

  • Sınır, Gräns / Border, 2018, Oyuncu
  • Monica Z, Waltz for Monica, 2013, Oyuncu

Jörgen Thorsson Fotoğrafları

Jörgen Thorsson Haberleri