Josephine Langford

Josephine Langford

Josephine Langford
Oyuncu

Doğum Tarihi: 12.08.1997

Doğum Yeri: Perth, Avustralya

Avustralyalı oyuncu.

After (2019), Wish Upon (2017) ve Wolf Creek (2016) filmleriyle tanınmıştır. Kız kardeşi Katherine Langford da kendisi gibi oyuncudur.

Filmografi

2021 Moxie
2020 After We Collided
2019 After
2017 Wish Upon
2017 Pulse
2014 Gypsy Blood (Kısa Film)
2013 Sex Ed (Kısa Film)

Televizyon

2020 Day by Day
2019 Karanlığa Doğru
2017 Wolf Creek

Görev Aldığı Yapımlar

Josephine Langford Fotoğrafları

Josephine Langford Haberleri