Josette Halpert

Josette Halpert

Josette Halpert
Oyuncu

Doğum Tarihi: 8.6.1994

Doğum Yeri: Kanada

Kanadalı aktris.

The Other Kingdom (2016), Antisocial 2 (2015) ve Molly: An American Girl on the Home Front (2006) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 Level 16
2015 Antisocial 2
2014 Big News from Grand Rock
2008 Flash of Genius
2007 The Stone Angel

Televizyon

2017 Saving Hope
2016 The Other Kingdom
2015 Rookie Blue
2014 Franklin & Friends Deep Sea Voyage (TV Filmi)
2013 Beauty and the Beast
2009 Franny's Feet (Seslendirme)
2008 Super Why! (Seslendirme)
2007 'Til Death Do Us Part
2006 Molly: An American Girl on the Home Front (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Josette Halpert Fotoğrafları

Portreler