Josh Blacker

Josh Blacker

Josh Blacker
Oyuncu

Doğum Yeri: ABD

ABD'li oyuncu.

Elysium: Yeni Cennet (2013), Focus (2014) ve The Wall (2015) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Corona
2020 RAGs
2019 37-Teen
2018 Resonance (Kısa Film)
2018 Parallel
2017 Burnt Pictures A Matter of War (Kısa Film)
2016 Interrogation
2016 Countdown
2015 Denizci 4: Beklenmedik Hedef (Video)
2015 The Wall (Kısa Film)
2015 Outside the Lines (Kısa Film)
2015 The Trap (Kısa Film)
2014 Panama (Kısa Film)
2014 Focus
2013 Elysium: Yeni Cennet
2012 Last Night (Kısa Film)
2009 Driven to Kill (Video)
2009 The Familiar (Kısa Film)
2008 Project Projection (Kısa Film)
2008 Tortured (Video)
2005 My Prison Called Life (Kısa Film)

Televizyon

2021 Shannon Web Series (TV Filmi)
2020 The 100
2019 Tiffen Falls (TV Filmi)
2019 See
2018 Arrow
2018 Travelers
2017 Rogue
2015 Motive
2015 Fatal Friends (TV Filmi)
2015 Christmas Truce (TV Filmi)
2014 Happy Face Killer (TV Filmi)
2013 Almost Human
2012 Transporter: The Series
2012 Fringe
2011 Superbook (Seslendirme)
2010 SGU Stargate Universe Kino (Mini Dizi)
2010 Canlı Hedef
2009 Yıldız Geçidi: Evren
2009 V
2007 Yıldız Geçidi: Atlantis
2007 Painkiller Jane
2007 Blood Ties
2006 Killer Instinct
2006 Doğaüstü
1992 Sexual Response (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Josh Blacker Fotoğrafları