Josh Boone

Josh Boone

Josh Boone
Senarist, Yönetmen

Doğum Tarihi: 5.4.1979

Doğum Yeri: Virginia, ABD

ABD'li senarist, yapımcı ve yönetmen.

Aynı Yıldızın Altında (2014) ve Yeni Mutantlar (2019) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2019 Yeni Mutantlar
2014 Aynı Yıldızın Altında
2012 Stuck in Love

Yapımcı

2019 The Cat and the Moon
2017 My Pretty Pony (Kısa Film)
2017 Horseshoe Theory (Kısa Film)
2016 Cardboard Boxer
2016 All We Had

Senaryo

2019 Yeni Mutantlar
2018 Pretenders
2016 All We Had
2012 Stuck in Love

Görev Aldığı Yapımlar

Josh Boone Fotoğrafları

Josh Boone Haberleri