Jovan Adepo

Jovan Adepo

Jovan Adepo
Oyuncu

Doğum Tarihi: 6.09.1988

Doğum Yeri: Upper Heyford, İngiltere

İngiliz asıllı ABD'li oyuncu.

Bowie State University Siyaset bilimi ve felsefe bölümü mezunudur. Annesi Nijerya ve babası Afro-Amerikalı kökenine sahiptir. Çitler (2016), The Leftovers (2014) ve Watchmen (2019) gibi yapımlarla tanınmıştır. 

Filmografi

2022 Babylon
2022 Misanthrope
2020 The Violent Heart
2019 The Planters (Seslendirme)
2018 Overlord Operasyonu
2017 Anne!
2016 Çitler
2015 The Youth (Kısa Film)
2013 Bruise (Kısa Film)
2012 Sandbox (Kısa Film)
2012 Kay (Kısa Film)
2012 Gahiji (Kısa Film)

Televizyon

2021 5150 (Kısa Film)
2021 Le Fléau
2019 Watchmen (Mini Dizi)
2019 Live in Front of a Studio Audience
2019 Jack Ryan
2019 Dans leur regard (Mini Dizi)
2019 Sorry for Your Loss
2017 The Leftovers
2016 NCIS: Los Angeles
2014 Blood Relatives (Belgesel)

Görev Aldığı Yapımlar

Jovan Adepo Fotoğrafları