Juan Minujín

Juan Minujín

Juan Minujín
Oyuncu

Doğum Tarihi: 20.5.1975

Doğum Yeri: Buenos Aires, Arjantin

Arjantinli aktör.

Tam adı Juan Minujín Quintar'dır. Babası bir matematikçidir ve annesi bir sosyologdur. Oyuncu Marta Minujin'in yeğenidir. Cristina Banegas ile oyunculuk ve Londra'da Philippe Gaulier ile oyunculuk eğitimi aldı. İki büyük erkek kardeşi (annesinden) ve küçük bir kız kardeşi (babasından) vardır. 

Filmografi

2018 Los últimos románticos
2018 Recreo
2017 Los que aman odian
2017 Zama
2015 Fokus
2014 Pistas para volver a casa
2012 Ni un hombre más
2012 2+2
2012 La plegaria del vidente
2011 Vaquero (Ayrıca Yönetmen ve Senarist)
2010 El cielo elegido
2010 Zenitram
2010 Vecinos
2010 Eva y Lola
2008 Fin del primer acto (Kısa Film)
2008 Historias extraordinarias (Anlatıcı)
2008 Cordero de Dios
2007 Guacho (Kısa Film - Ayrıca Yönetmen, Yapımcı ve Senarist)
2006 In the Eye Abides the Heart (Kısa Film)
2006 Ciudad en celo
2006 Sofacama
2005 Stephanie
2005 Un año sin amor
2004 Kayıp Kucak
2001 Cero calorías (Kısa Film)
1997 Queréme así, piantao
1996 Ayer fuí al cine con Marta y no entendí nada (Kısa Film)
1995 Comix, cuentos de amor, de video y de muerte
1994 Fuego gris

Televizyon

2016 Loco x vos
2016 El marginal
2014 Viudas e hijos del Rock & Roll
2013 Solamente vos
2012 Tiempos Compulsivos (Mini Dizi)
2009 Ciega a citas
2009 Epitafios
2009 Tratame bien (Mini Dizi)
2007 9 mm, crímenes a la medida de la historia (Mini Dizi)
2006 Mujeres asesinas (Mini Dizi)
2006 Al Límite (Mini Dizi)
2005 La última llamada (Mini Dizi)
2005 Teléfono descompuesto (Mini Dizi)
2003 Son amores
2003 Femenino masculino

Görev Aldığı Yapımlar

Juan Minujín Fotoğrafları