Juan Pablo Raba

Juan Pablo Raba

Juan Pablo Raba
Oyuncu

Doğum Tarihi: 14.1.1977

Doğum Yeri: Bogotá, Kolombiya

Kolombiyalı aktör.

Babası Arjantinli'dir. Anne-babası ayrıldıktan sonra babasıyla birlikte İspanya'ya taşındı ve orada büyüdü ve reklamcılık üzerine lisans eğitimi aldı. Üniversiteden mezun olmasının ardından Arjantin'e oradan da Kolombiya'ya döndü ve model olarak çalışmaya başladı. Modellik yapmaya başladıktan sonra aldığı oyunculuk tekliflerini değerlendirmek için de oyunculuk alanında eğitim almaya başladı.

Rol aldığı ilk film 1998 yapımı Amor en forma isimli TV dizisidir. Sinemada ise ilk kez 2006 yapımı Anillo de compromiso adlı kısa filmde rol almıştır. 2015-2016 yıllarında yayımlanan Narcos isimli dizide canlandırdığı Gustavo Gaviria karakteriyle geniş kitlelerce tanınmıştır.

Filmografi

2018 Peppermint
2018 Operation Entebbe
2017 Nacido de Nuevo (Kısa Film)
2017 Shot Caller
2016 7 años
2015 The 33
2012 El cielo en tu mirada
2012 La Lectora
2011 The Snitch Cartel
2009 Día naranja
2007 Una abuela virgen
2007 Ni tan largos, ni tan cortos
2007 Puras joyitas
2006 Anillo de compromiso (Kısa Film)

Televizyon

2018 Distrito Salvaje
2017 Six
2015 Agents of S.H.I.E.L.D.
2015 Narcos
2014 El corazón del océano
2013 Los secretos de Lucía
2013 Wake Up with No Make Up
2012 Pobres Rico
2011 La Reina del Sur
2011 Flor Salvaje
2010 El Clon
2010 Los caballeros las prefieren brutas
2009 Sin retorno
2009 Mental
2008 El cartel
2008 Tiempo final
2007 Sobregiro de amor
2006 Soltera y sin compromiso (TV Filmi)
2006 Y los declaro marido y mujer
2005 Por amor a Gloria
2004 Estrambótica Anastasia
2002 Mi gorda bella
2001 Viva la Pepa
2001 La niña de mis ojos
2000 La reina de Queens
1999 Marido y mujer
1998 Amor en forma

Görev Aldığı Yapımlar

Juan Pablo Raba Fotoğrafları

Juan Pablo Raba Haberleri

Portreler