Judith Godrèche

Judith Godrèche

Judith Godrèche
Oyuncu

Doğum Tarihi: 23.3.1972

Doğum Yeri: Paris, Fransa

Fransız oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Uzun Bir Gece (2015), İspanyol Pansiyonu (2002) ve Demir Maskeli Adam (1998) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 The Climb
2018 Under the Eiffel Tower
2015 Uzun Bir Gece
2015 Winter
2013 Lanetli Kan
2013 Chez nous c'est trois!
2013 La Petite Mort (Kısa Film)
2011 Low Cost
2011 Aşk Sanatı
2010 Toutes les filles pleurent
2010 Kadın İsterse
2010 Holiday
2009 Pembe Panter 2
2009 Fais-moi plaisir!
2009 Albert Schweitzer
2008 Home Sweet Home
2007 J'veux pas que tu t'en ailles
2005 Zézette au Caniwash (Kısa Film)
2005 Tu vas rire, mais je te quitte
2005 Eyvah Yaş Otuz Beş
2005 Papa
2003 Quicksand
2003 France Boutique
2002 Parlez-moi d'amour
2002 İspanyol Pansiyonu
2001 South Kensington
1999 Entropy
1998 Bimboland
1998 Demir Maskeli Adam
1996 Gülünç İlişkiler
1996 Beaumarchais l'insolent
1995 L'aube à l'envers (Kısa Film)
1994 Grande petite
1993 Une nouvelle vie
1993 Tango
1991 Paris s'éveille
1991 Ferdydurke
1990 La désenchantée
1989 Un été d'orages
1989 Sons
1989 La fille de 15 ans
1988 Les saisons du plaisir
1988 La méridienne
1987 Les Mendiants
1985 L'été prochain

Televizyon

2020 Medical Police
2012 Royal Pains
1997 Le Rouge et Le Noir (TV Filmi)
1995 Pour une vie ou deux (TV Filmi)
1993 Cuentos de Borges

Yönetmen

2010 Toutes les filles pleurent
2001 Dany Boon en parfait état (Video)
1998 Dany Boon: Au Bataclan (Video)

Yapımcı

2018 Under the Eiffel Tower

Senaryo

2018 Under the Eiffel Tower
2010 Toutes les filles pleurent
2001 Dany Boon en parfait état (Video)
1998 Dany Boon: Au Bataclan (Video)
1990 La désenchantée
1989 La fille de 15 ans

Görev Aldığı Yapımlar

Judith Godrèche Fotoğrafları