Judy Davis

Judy Davis

Judy Davis
Oyuncu

Doğum Tarihi: 23.4.1955

Doğum Yeri: Perth, Avustralya

Avustralyalı oyuncu. 

Kocalar ve Karılar (1992), Düşlerin Terzisi (2015), Çıplak Şölen (1991) ve Barton Fink (1991) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2015 Düşlerin Terzisi
2013 Kahraman Çocuk
2012 Waist Up/Waist Down (Kısa Film)
2012 Ugly Chic (Kısa Film)
2012 The Surreal Body (Kısa Film)
2012 The Exotic Body (Kısa Film)
2012 The Classical Body (Kısa Film)
2012 Schiaparelli & Prada: Impossible Conversations (Kısa Film)
2012 Roma'ya Sevgilerle
2012 Naïf Chic (Kısa Film)
2012 Hard Chic (Kısa Film)
2012 Dark Blood
2011 L'oeil du cyclone
2006 Marie Antoinette
2006 Ayrılık
2003 Swimming Upstream
2001 The Man Who Sued God
2001 Gaudi Afternoon
1998 Şöhret
1997 Yaramaz Harry
1997 Mutlak Güç
1996 Kan ve Şarap
1996 Devrim Çocukları
1994 The New Age
1994 Davetsiz Misafir
1992 Kocalar ve Karılar
1991 Müthiş Yemek
1991 L'amour en larmes
1991 Impromptu
1991 Il colore dei suoi occhi
1991 Barton Fink
1990 Flowers by Request (Kısa Film)
1990 Alice
1988 Georgia
1987 High Tide
1986 Kangaroo
1984 Hindistan'a Bir Geçit
1982 S.A.S. Komandoları
1982 Heatwave
1981 Winter of Our Dreams
1981 Pièges
1979 My Brilliant Career
1977 High Rolling

Televizyon

2020 Ratched
2018 Mystery Road
2017 Feud (Mini Dizi Seslendirme)
2014 Güç Gösterisi (TV Filmi)
2011 Page 8 (TV Filmi)
2009 Diamonds (TV Filmi)
2008 The Starter Wife
2007 The Starter Wife (Mini Dizi)
2007 Masters of Science Fiction
2006 A Little Thing Called Murder (TV Filmi)
2003 The Reagans (TV Filmi)
2003 Coast to Coast (TV Filmi)
2001 Judy Garland, la vie d'une étoile (Mini Dizi)
2000 Rosamunde Pilcher
1999 Destins de femmes (TV Filmi)
1999 Dash and Lilly (TV Filmi)
1998 The Echo of Thunder (TV Filmi)
1995 Les galons du silence (TV Filmi)
1991 One Against the Wind (TV Filmi)
1986 American Playhouse
1982 Une femme nommée Golda (TV Filmi)
1982 Les joyeuses commères de Windsor (TV Filmi)
1980 Water Under the Bridge

Görev Aldığı Yapımlar

Judy Davis Fotoğrafları

Judy Davis Haberleri

Portreler


Vizyondakiler