Juli Jakab

Juli Jakab

Juli Jakab
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.1.1988

Doğum Yeri: Budapeşte, Macaristan

Macar senarist ve oyuncu.

Saul'un Oğlu (2015), Nekem Budapest (2013) ve Senki szigete (2014) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 Sunset
2017 Two Hookers and a Bitch
2015 Kinderspiel (Kısa Film)
2015 Saul fia
2014 Senki szigete
2014 VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlan
2013 Nekem Budapest

Senaryo

2013 Nekem Budapest
2012 Retur (Kısa Film)
2011 Külalak (Kısa Film)
2009 Valakinek a valamije (Kısa Film)

Televizyon

2013 Hacktion
2012 Gimi

Görev Aldığı Yapımlar

Juli Jakab Fotoğrafları

Juli Jakab Haberleri