Julia Ormond

Julia Ormond

Julia Ormond
Oyuncu

Doğum Tarihi: 4.1.1985

Doğum Yeri: Epsom, Surrey, İngiltere

İngiliz aktris.
Başlıca filmleri İlk Şövalye, Legends of the Fall (İhtiras Rüzgarları) ve Sydney Pollack'ın yönettiği Sabrina'dır.
En son 2009 yılı Oscar ödüllerinde 13 dalda Oscar'a aday gösterilen Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi adlı filmde rol almıştır.

Filmografi
CSI: NY (2008-09) (TV)
The Curious Case of Benjamin Button (2008)
The El Escorial Conspiracy (2008)
Kit Kittredge: An American Girl (2008)
Che, Part One (2008)
Surveillance (2008)
I Know Who Killed Me (2007)
Inland Empire (2006)
Beach Girls (2005 TV mini-series)
Iron Jawed Angels (2004) (TV)
Resistance (2003)
Varian's War (2001) (TV)
The Prime Gig (2000)
Animal Farm (1999) (TV) (ses)
The Barber of Siberia (1998)
Smilla's Sense of Snow (1997)
Sabrina (1995)
First Knight (1995)
Legends of the Fall (1994)
Nostradamus (1994)
Captives (1994)
The Baby of Mâcon (1993)
Young Catherine (1991)
Traffik (1989) (tv dizi)

Görev Aldığı Yapımlar

Julia Ormond Fotoğrafları

Julia Ormond Haberleri

Portreler