Julia Ragnarsson

Julia Ragnarsson

Julia Ragnarsson
Oyuncu

Doğum Tarihi: 30.7.1992

Doğum Yeri: Malmö, İsveç

İsveçli oyuncu.

Stockholm Stories (2013), Tillbaka till Bromma (2014) ve Wallander (2008) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 Ritüel
2016 Take Down
2016 Min faster i Sarajevo
2015 In the Sea (Kısa Film)
2014 Steppeulven
2014 Tillbaka till Bromma
2013 Stockholm Stories
2008 Ölümsüz Anlar
2003 Tur & retur

Televizyon

2019 Fartblinda
2018 Springfloden
2017 Jakten på tidskristallen
2013 Bron/Broen
2012 The Fear (Mini Dizi)
2008 Wallander

Video Oyunu

2018 A Way Out (Seslendirme)

Görev Aldığı Yapımlar

Julia Ragnarsson Fotoğrafları

Julia Ragnarsson Haberleri