Julia Stiles

Julia Stiles

Julia Stiles
Oyuncu

Doğum Tarihi: 28.3.1981

Doğum Yeri: New york, ABD

ABD'li oyuncu.

Tam adı Julia O'Hara Stiles'tir. Vampirle Görüşme (1994), I Love You, I Love You Not (1996), Sessiz Düşman (1997) gibi yapımlar ve özellikle gençlik komedisi 10 Things I Hate About You filmindeki rolü ile tanınmıştır. 2001'de People Dergisinde 50 güzel insandan biri seçilmiştir.

Filmografi

2019 Hustlers
2017 Trouble
2016 The Drowning
2016 Jason Bourne
2016 Hesaplaşma
2016 11:55
2015 Muhteşem Gilly Hopkins
2015 Go with Me
2014 Out of the Dark
2014 Hits
2013 Kapalı Devre
2012 Umut Işığım
2012 Neredeyse Mükemmel
2012 It's a Disaster
2012 Aramızda
2010 Sexting (Kısa Film)
2009 Passage (Kısa Film)
2009 Saplantı
2008 Gospel Hill
2007 Son Ültimatom
2006 Omen 666
2005 Edmond
2005 A Little Trip to Heaven
2004 Prens ve Ben
2004 Medusa Darbesi
2003 Carolina
2003 Mona Lisa Gülüşü
2003 A Guy Thing
2002 Geçmişi Olmayan Adam
2001 The Business of Strangers
2001 O - Bir Dev Adam
2001 Bizim Dansımız
2000 State and Main
2000 Hamlet
2000 Aşağıdakiler
1999 Senden Nefret Etmemin 10 Sebebi
1998 Wide Awake
1998 Wicked
1997 Sessiz Düşman
1996 I Love You, I Love You Not

Televizyon

2020 Riviera
2016 Inside Amy Schumer
2015 The Mindy Project
2015 Guilt by Association (TV Filmi)
2014 Blue
2013 The Makeover (TV Filmi)
2012 Jan
2012 Midnight Sun (TV Filmi)
2010 Dexter
2001 Saturday Night Live
1999 The '60s (Mini Dizi)
1997 Chicago Hope
1997 Before Women Had Wings (TV Filmi)
1996 Promised Land
1994 Ghostwriter

Yönetmen

2007 Raving (Kısa Film)

Televizyon

2014 Paloma

Senaryo

2007 Raving (Kısa Film)

Televizyon

2014 Paloma

Görev Aldığı Yapımlar

Julia Stiles Fotoğrafları

Julia Stiles Haberleri