Julia Stockler

Julia Stockler

Julia Stockler
Oyuncu

Doğum Tarihi: 16.8.1988

Doğum Yeri: Brezilya

Brezilyalı oyuncu.

Görünmez Yaşam (2019), Jungle Pilot (2019) ve Os últimos dias de Gilda (2020) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Os últimos dias de Gilda
2016 Happily Ever After (Kısa Film)
2019 Görünmez Yaşam
2015 Polish Summer (Kısa Film)
2013 Rótulo (Kısa Film)
2012 Gaydar (Kısa Film)
2009 Sobe, Sofia (Kısa Film)

Televizyon

2019 Jungle Pilot
2019 Éramos Seis
2014 Só Garotas
2008 Duas Caras

Görev Aldığı Yapımlar

Julia Stockler Fotoğrafları