Julianna Margulies

Julianna Margulies

Julianna Margulies
Oyuncu, Seslendirme

Doğum Tarihi: 8.6.1966

Doğum Yeri: New York, ABD

ABD'li yapımcı ve aktris.

Tam adı Julianna Luisa Margulies'tir. İntikam Yemini (1991), Hayalet Gemi (2002), Evelyn (2002) ve Katil Yılanlar (2006) filmleri ve The Good Wife (2009) dizisi ile tanınmıştır. Ayrıca The Good Wife filmindeki rolüyle Bir Drama Dizisinde En İyi Kadın Oyuncu dalında Altın Küre Ödülü kazanmıştır.

Filmografi

2017 Three Christs
2017 The Upside
2012 Eski Dostlar
2009 City Island
2006 Beautiful Ohio
2006 Katil Yılanlar
2006 The Darwin Awards
2005 Slingshot
2002 Hayalet Gemi
2002 Love Gets You Twisted (Short - Seslendirme)
2002 Evelyn
2001 The Man from Elysian Fields
2000 Dinozor (Seslendirme)
2000 What's Cooking?
1999 The Big Day
1998 The Newton Boys
1998 A Price Above Rubies
1997 Paradise Road
1997 Düzenbaz
1991 İntikam Yemini

Televizyon

2018 Dietland
2017 Nightcap
2016 The Good Wife (Ayrıca Yapımcı)
2010 Sesame Street
2009 ER
2008 Canterbury's Law (Ayrıca Yapımcı)
2007 Soprano Ailesi
2007 American Masters (Belgesel Dizi – Anlatıcı)
2006 The Lost Room (Mini Dizi)
2004 Scrubs
2004 The Grid (Mini Dizi)
2003 Hitler: The Rise of Evil (Mini Dizi)
2001 The Mists of Avalon (Mini Dizi)
2001 Jenifer (TV Filmi)
1998 Ellen
1997 Austin Powers' Electric Pussycat Swingers Club (TV Filmi)
1995 The Larry Sanders Show
1994 Philly Heat
1994 Homicide: Life on the Street
1993 Cinayet Dosyası
1993 Law & Order

Görev Aldığı Yapımlar

Julianna Margulies Fotoğrafları

Julianna Margulies Haberleri