Juliano Dornelles

Juliano Dornelles

Juliano Dornelles
Senarist, Yönetmen

Doğum Tarihi: 11.2.1980

Doğum Yeri: Pernambuco, Brezilya

Brezilyalı senarist, yapımcı ve yönetmen.

Bacurau (2019), Mens Sana in Corpore Sano (2011) ve Aquarius (2016) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2019 Bacurau
2016 O Ateliê da Rua do Brum
2011 Mens Sana in Corpore Sano (Kısa Film)
2005 Biodiversidade (Kısa Film)

Yapımcı

2012 Boa Sorte, Meu Amor
2011 Mens Sana in Corpore Sano (Kısa Film)
2009 Recife Frio (Kısa Film)
2009 Balsa (Belgesel)
2007 Amigos de Risco
2005 Biodiversidade (Kısa Film)

Senaryo

2019 Bacurau
2016 O Ateliê da Rua do Brum
2011 Mens Sana in Corpore Sano (Kısa Film)

Oyuncu

2007 Amigos de Risco

Görev Aldığı Yapımlar

  • Bacurau, 2019, Yönetmen, Senarist

Juliano Dornelles Fotoğrafları

Juliano Dornelles Haberleri

Portreler