Julieth Restrepo

Julieth Restrepo

Julieth Restrepo
Oyuncu

Doğum Tarihi: 19.12.1986

Doğum Yeri: Medellin, Kolombiya

Kolombiyalı aktris ve model.

Oyunculuğa 2006 yılında Kolombiya'nın korku filmi Al final del espectro (Spectra'nın Sonu) filmiyle başladı. Aynı zamanda tiyatroda da rol aldı. En iyi kadın oyuncu kategorisinde Premios India Catalina'ya aday gösterildi. La semilla del silencio ve Malcriados'ta rol aldı. 2015 yılında oynadığı TV dizisi Lady, La Vendedora de Rosas'da canlandırdığı Laura karakteriyle eleştirmenlerce çok beğenildi.

Filmografi

2018 La pena máxima
2017 The Golden Apple (Kısa Film)
2017 Loving Pablo
2017 Ilegitimo
2016 The Milky Way (Kısa Film)
2016 Moria
2016 Malcriados
2016 La Vía Láctea (Kısa Film)
2016 Do Not Lose (Kısa Film)
2015 Mamá
2015 La semilla del silencio
2014 Singular (Kısa Film)
2013 Estrella del Sur
2012 Broken Kingdom
2010 Yo maté a Gaitán (Kısa Film)
2010 Historias menores (Kısa Film)
2009 En la hora fugitiva (Kısa Film)
2006 Al final del espectro

Televizyon

2018 Echo (TV Filmi)
2018 Noches con Platanito
2016 Contra El Tiempo
2015 Laura, la santa colombiana
2015 Lady, La Vendedora de Rosas
2014 Melones & Pepinos (TV Mini-Series)
2013 Mentiras Perfectas
2013 La Promesa
2013 Comando Elite
2010 A Mano Limpia
2009 Verano en Venecia
2009 La bella Ceci y el imprudente
2008 Tiempo final
2008 Sin retorno
2007 Los fantasmas del DAS (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Julieth Restrepo Fotoğrafları

Julieth Restrepo Haberleri

Portreler