Julius Onah

Julius Onah

Julius Onah
Yönetmen

Doğum Tarihi: 10.2.1983

Doğum Yeri: Makurdi, Nijerya

ABD'li oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Aslen Nijeryalıdır. Orta öğrenimini Virginia Washington-Lee Lisesi'nde tamamladı. 2004 yılında Connecticut Wesleyan Üniversitesi tiyatro bölümünden mezun olduktan sonra New York Üniversitesi Tisch Sanat Okulu'nda Güzel Sanatlar alanında yüksek lisansını tamamladı. Nie patrz wstecz (2008), Luce (2019) ve Cloverfield Paradoksu (2018) yapımlarıyla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2019 Luce
2018 Cloverfield Paradoksu
2015 Avicii: Broken Arrows (Kısa Video)
2015 The Girl Is in Trouble
2012 Big Man (Kısa Film)
2012 Drik nu Agnes (Kısa Film)
2010 Goodbye Chicken, Farewell Goat (Kısa Belgesel)
2008 Nie patrz wstecz (Kısa Film)
2008 The Boundary (Kısa Film)
2007 Szmolinsky (Kısa Film)
2007 Babette (Kısa Film)
2007 Linus (Kısa Film)
2005 She Waits in the Restless Horizon (Kısa Film)
2004 Meditations/A Love Story (Kısa Film)
2004 Nigger (Kısa Film)

Yapımcı

2019 Luce
2015 The Girl Is in Trouble
2010 Goodbye Chicken, Farewell Goat (Documentary Kısa Film)
2010 Porcelain and Diamonds (Kısa Film)
2008 Saveta's Gift (Kısa Film)
2008 Nie patrz wstecz (Kısa Film)
2008 The Boundary (Kısa Film)
2007 Szmolinsky (Kısa Film)
2007 Babette (Kısa Film)
2007 Linus (Kısa Film)
2005 She Waits in the Restless Horizon (Kısa Film)
2004 Meditations/A Love Story (Kısa Film)
2004 Nigger (Kısa Film)

Televizyon

2006 All Eyes On: Justin Timberlake (Belgesel)
2006 Back in Blue: The 'Superman Returns' Movie Special (Belgesel)
2006 My Block: Puerto Rico (Belgesel)
2006 MTV News Presents: Growing Up Black in America (Belgesel)

Senaryo

2019 Luce
2015 The Girl Is in Trouble
2012 Big Man (Kısa Film)
2012 Drik nu Agnes (Kısa Film)
2010 Goodbye Chicken, Farewell Goat (Kısa Belgesel)
2008 Nie patrz wstecz (Kısa Film)
2008 The Boundary (Kısa Film)
2007 Babette (Kısa Film)
2007 Linus (Kısa Film)
2005 She Waits in the Restless Horizon (Kısa Film)
2004 Meditations/A Love Story (Kısa Film)
2004 Nigger (Kısa Film)

Oyuncu

2005 She Waits in the Restless Horizon (Kısa Film)
2004 Meditations/A Love Story (Kısa Film)
2004 Nigger (Kısa Film)
2002 The J2 Project (Kısa Video)

Televizyon

2003 Undefeated (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Julius Onah Fotoğrafları