Jun Murakami

Jun Murakami

Jun Murakami
Oyuncu

Doğum Tarihi: 23.7.1973

Doğum Yeri: Tokyo, Japonya

Japon oyuncu.

Futei no kisetsu (2000), Nabbie no koi (1999) ve Kyûtî Hanî (2004) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 Aru Sendo No Hanashi
2019 Wî â Ritoru Zonbîzu
2019 Uchi no shitsuji ga iu koto ni wa
2019 Kubo Ibuki
2019 Hatsukoi
2019 Haha o nakushita toki, boku wa ikotsu o tabetai to omotta.
2019 21st Century Girl
2018 Yûzai
2018 Suteki na dainamaito sukyandaru
2018 Panku-zamurai, kirarete sôrô
2018 Koko wa taikutsu mukae ni kite
2017 Tsuki to kaminari
2017 Shinjuku suwan II
2017 P to JK
2017 Blank 13
2017 Amy Said
2016 Taiyô
2015 Soredake
2015 Shinjuku suwan
2015 Gurasuhoppâ
2014 Shanti Days: 365-nichi, Shiawase no Kokyû
2014 Sayonara kabukichô
2014 Saihate nite
2014 Mizu no koe wo kiku
2014 Futatsume no mado
2014 Chokorietta
2013 A Case of Egg (Kısa Film)
2013 Sensô to hitori no onna
2013 Ô! Fâzâ
2013 Monsutâ
2013 Bukimi na mono no hada ni sawaru
2013 100-kai nakukoto
2012 Kibô no kuni
2012 Kazoku no kuni
2012 Ikiterumono wa inainoka
2012 Bakugyaku famîria
2012 Akai kisetsu
2011 Surî pointo
2011 Keibetsu
2011 Himizu
2011 Gokudô heiki
2011 Dog × Police: Junpaku no kizuna
2010 Subete wa umi ni naru
2010 Raiou
2010 Kazoku X
2010 Kaitanshi jokei
2010 Hisshiken torisashi
2010 Hevunzu sutôrî
2010 Gegege no nyôbô
2010 Boku no sukina hito
2009 Zen
2009 Nonchan noriben
2009 Nisesatsu
2009 Karasuko raidâ
2008 Wakuraba nagarete
2008 Suwîto rein: Shinigami no seido
2008 Nanayomachi
2006 Shiawase
2006 Inugoe
2006 Humoresque: Sakasama no chou
2006 Have a Nice Day
2006 Colors
2005 Yume no naka e
2005 Yokubô
2005 Oboeteiru
2004 Toukou no ki
2004 L'amant
2004 Kyûtî Hanî
2004 Kono yo no sotoe - Club Shinchugun
2004 69
2003 Slow Is Beautiful (Kısa Film)
2003 Vibrator
2002 Travail
2002 Hoteru haibisukasu
2002 Fune o oritara kanojo no shima
2002 Border Line
2002 Blue
2001 Tsuki no sabaku
2001 Stereo Future
2001 Red Shadow: Akakage
2001 Ningen no kuzu
2001 Konsento
2000 Swing Man
2000 Sweet Sweet Ghost
2000 Shiki-Jitsu
2000 Hysteric
2000 Futei no kisetsu
1999 Tenshi ni misuterareta yoru
1999 Sôseiji
1999 Saraba gokudo dead beat
1999 Nabbie no koi
1997 Shitsurakuen
1997 Baunsu ko gaurusu
1995 Nozokiya
1995 Migi muke hidari! Jieitai he ikô

Televizyon

2018 Sakanoue Animal Clinic
2018 Good Doctor
2018 Will This Love Is a Checkmate? (Mini Dizi)
2018 Video Girl AI (Mini Dizi)
2018 Misjudgment Countermeasure Office (Mini Dizi)
2018 Kôrudo kêsu: Shinjitsu no Tobira (Mini Dizi)
2017 Hokuto: Aru satsujinsha no kaishin
2017 Baipureiyâzu: Moshimo 6 nin no mei wakiyaku ga sheahausu de kurashi tara
2017 Zenryoku shissô (Mini Dizi)
2017 Wanitokagegisu (Mini Dizi)
2017 Machikouba no onna (Mini Dizi)
2017 Izakaya Fuji (Mini Dizi)
2017 Gin to Kin (Mini Dizi)
2017 Bouncer (Mini Dizi)
2016 Futagashira
2016 Utsukushiki Mittsu no Uso (TV Filmi)
2016 Night Hero Naoto (Mini Dizi)
2016 Haikei, Minpaku-sama (Mini Dizi)
2015 Shimeshi (Mini Dizi)
2015 Rokuyon (Mini Dizi)
2014 Osoroshi ~ Mishimaya Henchô Hyakumonogatari Kotohajime (Mini Dizi)
2014 Hirugao: Heijitsu gogo 3 ji no koibitotachi (Mini Dizi)
2014 Henshin (Mini Dizi)
2013 Sodomu no ringo (Mini Dizi)
2013 Neo Ultra Q (Mini Dizi)
2012 Mukôda Kuniko Innocent
2012 Takahashi Rumiko Gekijô (Mini Dizi)
2012 Hitori shizuka (Mini Dizi)
2010 Bungo: Nihon bungaku shinema
2008 Hachimitsu to kurôbâ
2007 Sekushî boisu ando robo
2007 Aibô
2005 Buruu kanaria (TV Filmi)
2002 Shiritsu tantei Hama Maiku
1996 Tori kaeru: kokyo no haha ni aitai (TV Filmi)
1994 Ari yo saraba

Görev Aldığı Yapımlar

Jun Murakami Fotoğrafları

Jun Murakami Haberleri

Portreler


Vizyondakiler