Jung-woo Ha

Jung-woo Ha

Jung-woo Ha
Oyuncu

Doğum Tarihi: 11.3.1978

Doğum Yeri: Seul, Güney Kore

Güney Koreli oyuncu ve film yönetmeni. Gerçek adı Kim Sung-Hoon'dur.

Oyuncu bir aileden gelmektedir. Babası oyuncu Kim Young-Gun ve kardeşi oyuncu Cha Hyeon-Woo'dur. 

2008 yılının ağutos ayında model Gu Eun-Ae ile evlenmiştir ancak 2012 yılının ocak ayında boşanmıştır.

Filmografi

2003 Madeleine
2004 Superstar Mr. Gam
2005 She's on Duty
2005 The Unforgiven
2006 Time
2006 The Fox Family
2006 Never Forever
2006 Breath
2008 Forever the Moment
2008 The Chaser
2008 Beastie Boys
2008 Our School's E.T.
2008 My Dear Enemy
2009 Like You Know It All
2009 Boat
2009 Take Off
2010 Parallel Life
2010 The Yellow Sea
2011 Come Rain, Come Shine
2011 The Client
2012 Nameless Gangster: Rules of the Time
2012 Love Fiction
2012 577 Project
2013 Behind the Camera
2013 The Berlin File
2013 The Terror Live
2014 Kundo: Age of the Rampant
2015 Chronicle of a Blood Merchant
2015 Assassination
2016 The Handmaiden
2016 The Tunnel
2017 With God - Part 1
2017 1987
2017 Andre Kim
2017 The Berlin File 2
Televizyon

2002 Honest Living
2003 Age of Warriors
2005 Lovers in Prague
2007 H.I.T
2016 Entourage

Müzik

2007 Betrayal

Tiyatro

2003 Othello
2002 Waiting for Godot
2002 The Glass Menagerie
2001 The Good Doctor
2001 Carmen
2000 Be Strong, Geum-soon!

Diskografi

2012 Alaska

Kitap

2011 Good Feeling

Ödülleri

2005 25. Kore Film Eleştirmenleri Derneği Ödülleri - En İyi Yeni Erkek Oyuncu, The Unforgiven
2005 8. Yönetmenler Kesim Ödülleri - En İyi Yeni Erkek Oyuncu, The Unforgiven
2006 2. Pyeongtaek Film Festivali - Yeni Akımlar En İyi Erkek Oyuncu, The Unforgiven, Time
2007 27. Oporto Uluslararası Film Festivali - En İyi Erkek Oyuncu, Time
2008 16. Chunsa Film Sanat Ödülleri - En İyi Erkek Oyuncu, The Chaser
2008 4. Premiyer Yükselen Yıldız Ödülleri - En İyi Erkek Oyuncu, The Chaser
2008 9. Kore Göersel Sanatlar Festivali - Fotojenik Ödülü, The Chaser
2008 3. A-Ödülleri - Yılın Adamı
2008 11. Yönetmenler Kesim Ödülleri - En İyi Erkek Oyuncu, The Chaser, My Dear Enemy
2008 31. Altın Sinematografi Ödülleri - En İyi Erkek Oyuncu, The Chaser
2009 3. Mnet 20'nin Seçim Ödülleri - Hot Movie Star-Male, Take Off
2009 17. Chunsa Film Sanat Ödülleri - En İyi Kadro - Take Off
2009 10. Busan Film Eleştirmenleri Ödülleri - En İyi Erkek Oyuncu, My Dear Enemy
2009 18. Buil Film Ödülleri - En İyi Erkek Oyuncu, My Dear Enemy
2009 5. Kore Üniversite Film Festivali - En İyi Erkek Oyuncu, Take Off
2009 30. Blue Dragon Film Ödülleri - Popüler Yıldız, Take Off
2010 7. Max Film Ödülleri - En İyi Erkek Oyuncu, Take Off
2010 46. Baeksang Sanat Ödülleri - En İyi Erkek Oyuncu, Take Off
2011 5. Asya Film Ödülleri - En İyi Erkek Oyuncu, The Yellow Sea
2011 47. Baeksang Sanat Ödülleri - En İyi Erkek Oyuncu, The Yellow Sea
2011 31. Kore Film Eleştirmenleri Derneği Ödülleri - En İyi Erkek Oyuncu, The Yellow Sea
2012 16. Puchon Uluslararası Fantastik Film Festivali - Yapımcı Seçim Ödülü
2012 5. Stil Ikon Ödülleri - En İyi İlk 10 Stil
2012 4. Pierson Film Festivali - En İyi Erkek Oyuncu, Nameless Gangster: Rules of the Time
2012 3. Kore Popüler Kültür ve Sanat Ödülleri - Başbakanlık Ödülü
2012 33. Blue Dragon Film Ödülleri - Popüler Yıldız, Nameless Gangster: Rules of the Time
2013 49. Baeksang Sanat Ödülleri - En İyi Erkek Oyuncu, The Berlin File
2013 14. Busan Film Eleştirmenleri Ödülleri - En İyi Erkek Oyuncu, The Terror Live
2013 8. A-Ödülleri - Karizma Ödülü
2014 9. Osaka Asya Film Festivali - En Umut Veren Yetenek, Fasten Your Seatbelt
2014 34. Altın Sinema Film Festivali - Grand Prix Ödülü, The Terror Live
2015 20. Chunsa Film Sanat Ödülleri - En İyi Erkek Oyuncu, Kundo: Age of the Rampant
2015 35. Hawaii Uluslararası Film Festivali - Rönesans Ödülü

Görev Aldığı Yapımlar

Jung-woo Ha Fotoğrafları

Jung-woo Ha Haberleri

Portreler


Vizyondakiler