Juraj Loj

Juraj Loj

Juraj Loj
Oyuncu

Doğum Tarihi: 20.2.1983

Doğum Yeri: Bratislava, Slovakya

Slovak oyuncu.

Trhlina (2019), Za sklom (2016) and Charlatan (2020) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Charlatan
2019 Trhlina
2009 x=x+1 (Kısa Film)
2009 Tango s komármi

Televizyon

2020 Slovania
2018 Sestricky
2016 Za sklom
2014 Doktori
2013 Burlive Vino
2010 Nesmrtelní (Mini Dizi)
2009 Ordinácia v ruzovej záhrade
2008 Secrets of the Dead (Belgesel Dizi)

Görev Aldığı Yapımlar

Juraj Loj Fotoğrafları