Justin Chon

Justin Chon

Justin Chon
Oyuncu

Doğum Tarihi: 29.05.1981

Doğum Yeri: Kaliforniya, ABD

ABD'li oyuncu, yönetmen, senarist, yapımcı

Filmografi

2006 Puff, Puff, Pass
2006 Fleetwood
2007 Hack!
2008 Twilight
2009 Ashley Mason
2009 Crossing Over
2009 Turbo
2009 The Twilight Saga: New Moon
2010 The Twilight Saga: Eclipse
2011 From the Rough
2011 The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 1
2012 Detention of the Dead
2012 Rock Jocks
2012 Hang Loose
2013 21 & Over
2013 Innocent Blood
2014 Revenge of the Green Dragons
2015 Seoul Searching
2015 Man Up (Oyuncu, Yönetmen Yardımcısı, Senaryo, Yapımcı)
2016 Satanic
2016 Heartbeats
2016 Like Lambs

Yönetmenlik

2013 You're Stoopid (Kısa Film - Yönetmen, Senaryo)
2013 Full Circle (Kısa Film - Oyuncu, Yönetmen, Senaryo)
2015 90 Day Visa (Kısa Film - Oyuncu, Yönetmen, Senaryo)
2015 Man Up (Oyuncu, Yönetmen, Senaryo, Yapımcı)

Televizyon

2005 Jack & Bobby
2006 The O.C.
2006 Wendy Wu: Homecoming Warrior
2008 Just Jordan
2009 Balls Out: Gary the Tennis Coach
2011 House
2013 New Girl
2015 Sin City Saints
2016 Dramaworld
2016 Dr. Ken

Görev Aldığı Yapımlar

Justin Chon Fotoğrafları

Justin Chon Haberleri