Justin Hartley

Justin Hartley

Justin Hartley
Oyuncu

Doğum Tarihi: 29.1.1977

Doğum Yeri: Illinois, ABD

Amerikalı aktör.

Tam adı Justin Scott Hartley'dir. Passions, Smallville ve Emily Owens, M.D. dizilerindeki rolleriyle bilinmektedir. Southern Illinois University ve The University of Illinois in Chicago olmak üzere iki üniversite bitirmiştir. Revenge (2011), Eyvah Annem Dağıttı (2017), Jexi (2019) ve The Hunt (2019) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 The Hunt
2019 Jexi
2019 Little
2017 Another Time
2017 Eyvah Annem Dağıttı 2
2015 The Challenger
2010 Scorpio Men on Prozac
2009 Spring Breakdown
2009 A Way with Murder
2008 Red Canyon
2005 Race You to the Bottom

Televizyon

2020 This Is Us
2019 Jane the Virgin
2016 Mistresses
2014 Yalan Rüzgarı
2014 Revenge
2014 Damaged Goods (TV Filmi)
2013 Melissa & Joey
2013 Emily Owens, M.D.
2012 Castle
2012 Hart of Dixie
2011 Chuck
2011 Smallville
2009 MegaFault (TV Filmi)
2008 Gemini Division (Web Dizi)
2007 CSI: NY
2007 Cold Case
2006 Aquaman
2006 Passions

Görev Aldığı Yapımlar

Justin Hartley Fotoğrafları

Justin Hartley Haberleri

Portreler