Kaan Girgin

Kaan Girgin

Kaan Girgin
Oyuncu, Yapımcı

Doğum Tarihi: 17.9.1967

Doğum Yeri: Ankara, Türkiye

Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu.

Akademisyen ve gazeteci Prof. Dr. Atilla Girgin'in oğludur.

Mimar Sinan Üniversitesi'nde Mimarlık okurken, okulda problemler yaşamış ve bırakmış. Hacettepe Üniversitesi'ni ardından Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nü bitirdi. Mezun olduktan sonra İstanbul Şehir Tiyatroları'na girdi. 

Yapı Kredi Bankası reklamlarında Bay Pardon olarak tanındı. Gözlerinde Son Gece dizisinde Türkan Şoray'la oynadı. Yavuz Özkan'ın yönettiği Bir Sonbahar Hikayesi adlı filmle ödül almıştır.

Balerin Canan Yakacık ve oyuncu Ceyda Düvenci ile evlenip ayrılmıştır. Canan Yakacık'la olan evliliğinden bir oğlu vardır. Dr. Seran Havva Göçer ile 2005 yılında evlenmiş, bu evlilikten Serap adında bir kızı olmuştur.

Son olarak Kurtlar Vadisi Pusu'da Can Bey karakterine hayat vermiştir.

Filmografi

2017 Her Şey Mümkün
2012 Memories (Kısa Film)
2008 Miras (Aynı zamanda yapımcı)
2007 Mission İstanbul (Aynı zamanda yapımcı)
2006 Hücre (Kısa Film)
2006 Anka Kuşu
2005 Çocuk Oyunu (Kısa Film)
2005 D@bbe
2005 Beyaz Sheytan (Kısa Film)
2002 Aşkları Ege' de Kaldı
2002 Abdülhamit Düşerken
1997 Duvardan Duvara (Kısa Film)
1994 Bir Sonbahar Hikayesi
1993 Gece, Melek ve Bizim Çocuklar

Televizyon

2014 Kurtlar Vadisi Pusu
2012 Lale Devri
2008 Kendi Okulumuza Doğru
2007 Hakkını Helal Et
2007 Aşk Buraya Uğramıyor
2006 Dök İçini Rahatla
2005 Son Yüzleşme
2005 Beşinci Boyut
2005 Hatanın Bedeli (TV Filmi)
2005 Bir Salkım Üzüm (TV Filmi)
2004 İyi Saatte Olsunlar
2004 Büyük Buluşma
2003 Gelin
2003 Esir Şehrin İnsanları
2002 Sırlar Dünyası / Sır Kapısı
2000 Yalan Dünya
2000 Dikkat Bebek Var
2000 Kiralık Kadın (TV Filmi)
2000 Canlı Hayat (TV Filmi)
2000 Bir Aşk Hikayesi (TV Filmi)
1999 Babam Olur musun? (TV Filmi - Aynı zamanda yapımcı)
1999 Şampiyon (TV Filmi)
1998 Ayrı Dünyalar
1997 Yasemin
1997 Böyle mi Olacaktı?
1996 Gözlerinde Son Gece
1996 Anılardaki Sevgili
1996 Yüzleşme (TV Filmi)
1995 Sahte Dünyalar
1994 Batık Aşklar Müzesi (TV Filmi)
1991 Deniz Gurbetçileri

Görev Aldığı Yapımlar

Kaan Girgin Fotoğrafları

Kaan Girgin Haberleri