Kaan Müjdeci

Kaan Müjdeci

Kaan Müjdeci
Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Doğum Tarihi: 24.9.1980

Doğum Yeri: Yozgat, Türkiye

Türk senarist, yapımcı ve yönetmen.

Venedik Uluslararası Film Festivali Büyük Jüri Ödülü'nü kazandığı 2014 yapımı Sivas filmiyle tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2021 Iguana Tokyo
2016 Kapalı Gişe: Türkiye'de Tekelleşen Film Dağıtımı (Belgesel)
2014 Sivas
2010 Tag der Deutschen Einheit (Kısa Film)

Yapımcı

2021 Iguana Tokyo
2014 Sivas
2010 Tag der Deutschen Einheit (Kısa Film)

Senaryo

2021 Iguana Tokyo
2014 Sivas
2010 Tag der Deutschen Einheit (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

  • Iguana Tokyo, 2019, Yönetmen, Senarist, Yapımcı
  • Sivas, 2014, Yönetmen, Yapımcı, Senarist

Kaan Müjdeci Fotoğrafları

Kaan Müjdeci Haberleri

Portreler