Kaan Taşaner

Kaan Taşaner

Kaan Taşaner
Oyuncu

Doğum Tarihi: 23.04.1979

Doğum Yeri: Antalya, Türkiye

Türk oyuncu.

Konya Selçuk Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Anasanat Dalı mezunu olan Kaan Taşaner, oyunculuğa ilk adımını, 'Karanlıkta İlk Işık: Kubilay' adlı tiyatro oyunuyla attı, ardından 2004 yılına kadar çeşitli oyunlarda sahne aldı, televizyondaki ilk rolünü Büyük Buluşma adlı televizyon dizisinde canlandırdı, takip eden yıllarda televizyon ve tiyatroya birlikte devem etti, 2010 yılında Kanal D'de başlayan Fatmagül'ün Suçu Ne? adlı dizide, Erdoğan Yaşaran rolünü kabul etti ve bu sayede, adını ilk kez sürekli bir projede duyurmuş oldu. 2012 yılında Kanal D sitesinde yapılan bir ankette 2. En İyi Erkek Oyuncu seçilmiştir. Kuzey Güney adlı TV dizisinde Şeref Komiser rolünü canlandırmıştır. Oyuncu 2014 Aralık ayında TRT 1'de başlayan Diriliş: Ertuğrul dizisinde 'Gündoğdu' karakterini canlandırdı. Ancak senaryo gereği diziden ayrılmıştır. Oyuncu aynı zamanda tiyatro sanatçısı Sacide Taşaner'in oğludur.

Filmografi

2020 Uyanış: Büyük Selçuklu
2019 Doğduğun Ev Kaderindir
2018 Şahin Tepesi
2018 Mehmetçik Kut'ül Amare
2016 Kaçın Kurası
2017 Diriliş: Ertuğrul
2013 Kayıp
2012 Kuzey Güney
2010 Fatmagül'ün Suçu Ne?
2008 Kendi Okulumuza Doğru
2007 Hakkını Helal Et
2005 Beşinci Boyut
2004 Büyük Buluşma

Görev Aldığı Yapımlar

Kaan Taşaner Fotoğrafları

Kaan Taşaner Haberleri