Kaan Ürkmez

Kaan Ürkmez

Kaan Ürkmez
Oyuncu

Doğum Tarihi: 23.11.2002

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk oyuncu. 2002 Silivri doğumludur. Oyunculuk mesleğine 2008 senesinde trafik ve figuranlık yaparak başlamıştır.

Altı yaşında iken mesleğe duyduğu bu sevgi ve ilgisi kısaca bu film serüveni Beyaz Balina filmi başrol Ali karakterine kadar uzayıp giden bir başarı ve filmografi yaşam öyküsüne dönüşmüştür.

Set ortamındaki uyumu; iyi duruşu karakteri de her zaman film sektöründe takdir toplamıştır. Kendisine sunulan bugüne kadarki projelerde rol kabiliyeti ile adından çok söz ettirmiş. Çok çeşitli karakterleri canlandırmadaki başarısı ile daha birçok projede daha üstün başarılar elde edebilecek potansiyele sahip genç aktördür.

Filmografisi

2017 Beyaz Balina
2016 Reis
2016 Makas (TV Filmi)
2015 Kara Kutu (TV Dizisi)
2014 Çakallarla Dans 3: Sıfır Sıkıntı
2014 Aşk Ekmek Hayaller (TV Dizisi)
2013 En Uzun Yüzyıl (TV Dizisi)
2012 Muck (TV Dizisi)
2012 Kurt Kanunu (TV Dizisi)
2010 Nakş-ı Dil Sultan (TV Dizisi)
2013 Aramızda Kalsın (TV Dizisi)
2015 Küçük Ağa

Görev Aldığı Yapımlar

Kaan Ürkmez Fotoğrafları

Kaan Ürkmez Haberleri