Kaan Yıldırım

Kaan Yıldırım

Kaan Yıldırım
Oyuncu, Yapımcı

Doğum Tarihi: 24.12.1986

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk oyuncu ve yapımcı.

İngiltere Londra Brunel Üniversitesi pazarlama bölümünden mezun oldu. Başkent İletişim Bilimleri Akademisi'nde oyunculuk eğitimi aldı.

Oyunculuk kariyerine Kayıp dizisinde Kadir karakterini canlandırarak başladı. Ancak Yıldırım, asıl çıkışını başrollerinde Uğur Polat, Sevtap Özaltun, Erkan Kolçak Köstendil, Şebnem Bozoklu'nun oynadığı 'Ulan İstanbul' adlı dizisiyle yaptı. 2015 yılında ise başrollerini Ezgi Eyüboğlu ile üstlendiği bir yaz dizisi olan Adı Mutluluk dizisinde Batu Değirmenci karakterini canlandırdı.

Filmografi

2020 Gelincik
2017 Bölük
2016 Yok Artık 2

Televizyon

2020 Hekimoğlu
2018 Halka
2018 İnsanlık Suçu
2017 Klavye Delikanlıları
2016 Kalbim Yangın Yeri
2015 Adı Mutluluk
2014 Ulan İstanbul
2013 Kayıp

Yapımcı

2015 Yok Artık
2014 Ümmü Sibyan: Zifir

Görev Aldığı Yapımlar

Kaan Yıldırım Fotoğrafları

Kaan Yıldırım Haberleri

Portreler