Kaan Yılmaz

Kaan Yılmaz

Kaan Yılmaz
Oyuncu

Doğum Tarihi: 20.10.1984

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk oyuncu. 

İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Rus Dili ve Edebiyatı bölümünü bitirmiş ve Adile Naşit Deneme Sahnesi'nde eğitim almıştır. 2003 yılında Hayat Bilgisi dizisindeki canlandırdığı süzme rolü ile geniş kitlelerce tanınmıştır.

Filmografi

2020 Kolej Rüyası
2020 Corontina 19
2017 Sessiz Terapi
2016 Çok Uzak Fazla Yakın
2016 Küçük Esnaf
2013 Sen Aydınlatırsın Geceyi
2008 Merdiven Altı
2006 Sınav

Televizyon

2018 Payitaht Abdülhamid
2015 Tatlı Küçük Yalancılar
2014 Gönül İşleri
2012 Şubat
2011 Mazi Kalbimde Yaradır
2010 Çakıl Taşları
2008 Eyvah Halam
2006 Acemi Cadı
2006 Hayat Bilgisi
2005 Beşinci Boyut
2004 Kadın İsterse
2002 Sırlar Dünyası / Sır Kapısı
2002 Aslı ile Kerem
1997 Bir Umut

Görev Aldığı Yapımlar

Kaan Yılmaz Fotoğrafları

Kaan Yılmaz Haberleri

Portreler


Vizyondakiler