Kadir Çöpdemir

Kadir Çöpdemir

Kadir Çöpdemir
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.9.1967

Doğum Yeri: Elazığ, Türkiye

Tv yapımcısı, programcısı ve dizi oyuncusudur. Gerçek adı, Abdülkadir Geylani Çöpdemir'dir.
İstanbul Üniversitesi Basın Yayın Yüksek Okulu mezunudur.

Türkiye'nin ilk özel radyosu Süper FM'in ilk DJ (disc-jokey)'i olarak Türkiye'de ilk ses veren radyocudur. 'Maksat Muhabbet' isimli programı yıllarca Süper FM, Klas FM, Roket FM gibi radyolarda başarıyla sürdürmüştür. 2002 yılında Ekmek Teknesi dizisinde 'Kirli' karakterini canlandırmıştır.

Meslek hayatına Süper FM'de radyoculuk yaparak başlamıştır. NTV'de 'Gerçeğin Ta Kendisi' adlı programı yaptı. Beyazıt Öztürk ile 'Biri Bana Anlatsın' adlı programını sundu. 2007 yılından itibaren bir tematik haber-belgesel kanalı olan NTV'de 'Hiç Bunları Kendine Dert Etmeye Değer mi?' isimli bir talk show'u Demet Akbağ ile sunmaya ve Ulusal bir kanal olan Atv'de Cumartesi geceleri 12'den sonra 'Maksat Muhabbet' isimli talk show programına başlamıştır. 2008 yılında da aynı programları sürdürmüştür.

2010 Mart ayında TRT Haber kanalında 'Söz Millette' adlı bir sokak röportajları programını sunmaya başlamıştır. Ayrıca TRT'de 'Kadir Çöpdemir Koptu Geliyor' adlı talk-show programı yapmıştır.

13 Ağustos 2013'ten itibaren, Pascal Nouma ile Birlikte Metro FM de Aragaz adlı radyo programını sunmaktadırlar.

Filmografi

2017 Bahtiyar Bahtıkara
2016 Yolsuzlar Çetesi
2016 Adam Mısın!
2015 Aşk Nerede
2014 Manda Yuvası
2009 Türkler Çıldırmış Olmalı - Afrika
2006 Sınav
2006 Amerikalılar Karadeniz'de 2

Televizyon

2015 Heredot Cevdet Saati (TV Programı)
2014 Şimdi Onlar Düşünsün
2014 Mihrap Yerinde
2012 Avrupa Avrupa 
2010 Halil İbrahim Sofrası
2008 Aşk Yakar
2007 Fesupanallah
2005 Kızma Birader
2005 Deli Duran
2002 Ekmek Teknesi

Görev Aldığı Yapımlar

Kadir Çöpdemir Fotoğrafları

Kadir Çöpdemir İle İlgili Haberler