Kadir Doğulu

Kadir Doğulu

Kadir Doğulu
Oyuncu

Doğum Tarihi: 19.04.1982

Doğum Yeri: Mersin, Türkiye

Türk oyuncu ve model.

Tam adı Abdülkadir Doğulu'dur. İlk olarak 2010'da Kanal D'de başlayan ve ardından Star TV'de yayınlanan Küçük Sırlar dizisinin başrollerinden birini oynadı. 2011'de sona eren dizi ile oyunculuğa tam anlamıyla adım atmış oldu. Bundan önce Hande Yener'in Romeo şarkısının klibinde rol almıştır. Ardından sonraki televizyon sezonunda Show TV'de yayınlanan Gani Müjde'nin yazmış olduğu Pis Yedili adlı dizide yine başrol oynadı. Ancak diziden ayrıldı ve FOX'ta başlayan ve ardından Show TV'de yayınlanan Fatih Harbiye adlı dizide Macit rolünü canlandırdı.

2015 yılının şubat ayında ATV'de başlayan Sevdam Alabora dizisinde Gökhan rolünü canlandırdı. Kasım 2015'te Star TV'de yayınlanmaya başlayan Muhteşem Yüzyıl Kösem adlı dizide Mehmet Giray Han'ı canlandırmıştır. 2016 yılında Fox Tv'de yayınlanan 'Bana Sevmeyi Anlat' adlı dizide 'Alper' rolüne hayat vermiştir. Dizi 30 Ocak 2017'de sona ermiştir. Müzisyen ve modacı olan Kemal Doğulu'nun kardeşidir. Neslihan Atagül ile evlidir.

Filmografi

2013 Bir Hikayem Var

Televizyon

2019 Vuslat
2017 Babamın Günahları
2016 Bana Sevmeyi Anlat
2015 Muhteşem Yüzyıl Kösem
2015 Beyaz Gece
2014 Sevdam Alabora
2013 Fatih Harbiye
2012 Pis Yedili
2011 Küçük Sırlar
2010 Çakıl Taşları

Görev Aldığı Yapımlar

Kadir Doğulu Fotoğrafları

Kadir Doğulu Haberleri